Kövess minket a Facebookon

Értékeléseink

Fogyasztóbarát webáruház

Fogyasztóbarát webáruház

Blog

Milyen típusú pedelecet válasszunk?
26
Jan

Ahhoz, hogy valóban megtaláld a számodra ideális pedelec kerékpárt fontos, hogy tisztában legyél azzal, mire és milyen terepen szeretnéd használni leendő elektromos bringádat. Vajon melyik a neked való típus? Most kiderül!

Pedelec kerékpárok fajtái
12
Jan

Elektromos kerékpárt vásárolnál, de nem tudod mi alapján válaszd ki a megfelelőt? Olvasd el hasznos tippjeinket, amelyek iránytűként szolgálhatnak számodra a pedelec bringák bőséges kínálatának útvesztőjében.

Karácsonyi ajándék ötletek bringásoknak
19
Dec

Olyan ajándék ötletet keresel karácsonyra, amivel biztosan örömet csalhatsz bringás szeretted arcára? Válassz minőségi kerékpáros kiegészítő ötleteinkből, amelyekkel nem lőhetsz mellé és a meglepetés biztosan nem marad el!

Ajándékozz kerékpárt karácsonyra!
08
Dec

Nyakunkon a karácsony, és neked még nem sikerült minden ajéndékot beszerezni? Köss ajándék masnit egy új kerékpárra és gurítsd a bringát a karácsonyfa mellé szeretted legnagyobb örömére!

Hogyan kerékpározhatunk biztonságosan sötétben?
24
Nov

A téli időszámítás idején későn világosodik és hamar sötétedik, ennek okán pedig a látási viszonyok sem a legideálisabbak ebben az időszakban. Hogyan közlekedhetsz ilyenkor is biztonságosan kerékpárral?

Miért fontos a jól megválasztott mintázatú gumiköpeny?
03
Nov

Biztos Te is észrevetted már, hogy amíg egy városi bicikli külső gumija finoman barázdált mintákkal kialakított, addig egy MTB  gumija már jóval mélyebb mintázattal ellátott. Nem véletlen!

Ősszel is kerékpáron? Miért ne!
20
Okt

Hogyan élvezhetnéd ki az utolsó pillanatig a színpompás természetben való tekerést, amikor a kellemesen melengető napsütést hamarosan felváltja az esős és hűvösebb őszi időjárás?

Mikor válasszunk teleszkópos kerékpárt?
06
Okt

A kérdés az, hogy milyen célra és milyen utakon fogod használni elsősorban leendő kerékpárodat? Ha megvan a válasz, nagy eséllyel könnyen rátalálsz majd a hozzád illő kerékpárra is.