Kövess minket a Facebookon

Értékeléseink

Fogyasztóbarát webáruház

Fogyasztóbarát webáruház

Blog

Miért szereljünk csengőt a kerékpárra?
22
Szept

Mint azt tudjuk, a KRESZ szerint kötelező bringás tartozéknak számít a kerékpár csengő, ennek ellenére mégis sokan vannak, akik feleslegesnek tartják. Nagyon fontos, hogy ne vegyük félvállról a használatát! Következő sorainkban azt is eláruljuk, hogy miért.

Milyen markolatot válasszunk?
08
Szept

Egy-egy hosszabb bringázás során nagyon elfárad a kezed? Az is előfordul, hogy fáj a tenyered? Az ilyen jellegű kellemetlenség legtöbb esetben az ideális markolat beszerzésével könnyen orvosolható.

Hogyan válasszunk világítást a kerékpárra?
25
Aug

A megfelelő kerékpáros világítás kellő figyelmet igényel minden bringás életében, hiszen amellett, hogy fényt biztosít számunkra az éj leple alatt, a KRESZ-ben kötelező kiegészítőként tartják számon. Vajon Számodra milyen lámpa az ideális? Maradj velünk és segítünk Neked eligazodni az egyébként hatalmas kerékpár lámpa kínálat útvesztőjében.

Így állítsuk be jól a bicikli kormányt!
04
Aug

Tudtad, hogy a megfelelő nyeregmagasság beállítása mellett a kerékpár kormány helyes beállítása is rendkívül meghatározó mozzanata annak, hogy végül tökéletes összhangba kerülj a kerékpároddal? Cikkünkben azt is eláruljuk, mindezt hogyan érheted el a lehető legegyszerűbben!

Kerékpár nyereg helyes beállítása
21
Júl

A kényelmes kerékpározás egyik alapfeltétele a jól beállított nyereg. Vajon milyen szempontok alapján állíthatod be a számodra legideálisabb magasságot? Következzenek jól bevált tippjeink.

Kerékpár lánc tisztítása és olajozása házilag - II. rész
07
Júl

Miért van szükség a kerékpár lánc olajozására? A megfelelően olajozott lánc nem nyikorog, gördülékenyen mozog, aminek hatására könnyű a kerékpárt hajtani, nem mellesleg pedig jóval hosszabb élettartamnak örvend a bicikli láncunk is.

Kerékpár lánc tisztítása és olajozása házilag I.-rész
23
Jún

Miért fontos a biciklilánc rendszeres tisztítása? A lánc a bringánk lelke, amelynek élettartamát megfelelő karbantartással és rendszeres olajozással lényegesen meghosszabbíthatjuk.  Éppen ezért rendkívül hasznos, ha megtanuljuk miként kell helyesen elvégezni házilag a tisztítását és olajozását. Mai cikkünkből most Te is könnyen elsajátíthatod!

Az agyváltós vagy a láncváltós bringa a jobb? - II. rész
09
Jún

Az agyváltós kerékpár előnyeire előző cikkünkben már fényt derítettünk, most sorra vesszük a láncváltós bringák mellett szóló érveket! Te csak győzd eldönteni, melyik lenne jobb társad kerékpárral megtett útjaid során!