Kövess minket a Facebookon

Értékeléseink

Fogyasztóbarát webáruház

Fogyasztóbarát webáruház

Blog

Kötelező kiegészítők a kerékpáron
22
Júl

A KRESZ értelmében a kerékpár is járműnek minősül, tehát fontos ismernünk a KRESZ szabályait, és annak megfelelően felszerelni bringánkat a kötelező kiegészítőkkel. A félreértések és kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében összegyűjtöttük Nektek, melyek azok a tartozékok, amikkel mindenképpen rendelkeznie kell a bicajotoknak mielőtt nyeregbe pattannátok.

 


Ne a lakaton akarj spórolni!
08
Júl

Kerékpár tulajdonosként neked is a legrosszabb rémálmod, hogy egyszer csak ellopják a biciklidet? Ez a félelmed sajnos nem alaptalan, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő védelemmel lásd el szeretett bringádat bármennyi időre is hagyod magára. Itt jön képbe az egyetlen biztonságosnak tűnő megoldás, egy igazán jó kerékpár lakat használata. Kerékpáros aranyszabály hogy, a megvásárolt lakat ára körülbelül a kerékpárunk értékének 10%-a legyen!

 


Milyen kerékpár nyereg való nekem?
24
Jún

Úgy véljük sokatoknak fejtörést okoz ez a kérdés, ami nem is csoda, hiszen egy rossz egy nyereg már rövid idő elteltével képes megkeseríteni a kerékpározás élményét.


Miért kezdj el aktívan kerékpározni?
10
Jún

Tudtad, hogy a rendszeres kerékpározás az egyik leghatékonyabb módja erőnlétünk karbantartásának?Futóbicikli, a lurkók nagy kedvence
27
Máj

A te gyermeked is kinőtte már a kismotort, a gyerek biciklihez viszont még túl kicsi? Mi tudjuk a megoldást! Szerezz be a lurkónak egy futóbiciklit!Vajon mi a jól megválasztott kerékpáros bukósisak titka?
13
Máj

Te mennyire ügyelsz a saját biztonságodra biciklizés közben?


Melyik a legjobb kerékpáros gyerekülés?
29
Ápr

Amikor úgy véled a pici már biztonságosan tud ülni, nyugodtan útra kelhettek bringával is felfedezni a világot, mely ezernyi izgalmat rejt magában a lurkók számára.


Kerékpár választó kisokos II. rész
14
Ápr

Kerékpár választó kisokosunk legutóbbi részében már bemutattunk néhány típust a legkedveltebb bicók közül.