Kövess minket a Facebookon

Értékeléseink

Fogyasztóbarát webáruház

Fogyasztóbarát webáruház

Fizess SZÉP kártyád bármelyik zsebéből üzletünkben 2022. szeptember 30-ig!

Blog

Tuti ajándék ötletek bringásoknak
25
Nov

Rohamosan közeleg a karácsony, mondd csak, Te megvettél már minden ajándékot? Mai cikkünkben összeszedtünk néhány remek bringás ajándékot arra az esetre, ha éppen ötlet híján lennél.

Mielőtt elindulnál ezeket feltétlen ellenőrizd le a kerékpárodon! II. rész
11
Nov

Mai cikkünkből végre megtudhatod, hogy a kerékpár gumikon kívül melyik alkatrész, illetve kiegészítő az aminek rendszeres ellenőrzése elengedhetetlen a biztonságos tekeréshez.

Mielőtt elindulnál ezeket feltétlen ellenőrizd le a kerékpárodon! I. rész
21
Okt

Te tudod mit kell ellenőrizni a kerékpárodon nyeregbe pattanás előtt? Ha kezdő bringás vagy még és gondolkodóba ejtett a kérdés, akkor mai cikkünkből megtudhatod a választ.

Hogyan készítsd fel a bringád az őszre?
07
Okt

Az ősz beköszöntével egyre hűvösebb és változékonyabb időre számíthatunk, erre pedig gondosan fel kell készítenünk kerékpárunkat, hogy ebben az évszakban is a lehető legnagyobb biztonsággal közlekedhessünk vele.

Élményteli őszi kerékpározás
23
Szept

A kerékpározás az egyik legjobb dolog a világon: egészséges, környezetbarát és gyönyörű izmokat fejleszt. Azért, mert az ősz beköszöntével kicsit hűvösebbre fordul az idő, nem kell azonnal téli álomra készítenünk a kedvenc bringánkat. Tudtad, hogy néhány egyszerű trükkel a biciklizés hidegben is tökéletesen élvezhető maradhat?

10 ok, amiért megéri Csepel kerékpárt választani
09
Szept

Csepel bicikli vásárlásán gondolkodsz? De azon kívül, hogy hallomásból ismered a márka nevét többet már nem tudnál róla mondani? Olvasd el mai cikkünket és megtudod, hogy miért éri meg Csepel kerékpár mellett dönteni.

Milyen biciklis táskát válasszak magamnak? II. rész
19
Aug

Előző cikkünkben a kormánytáskákról és váztáskákról írtunk, most viszont ahogy ígértük, tovább elemezzük a kerékpáros táskák fajtáit, ezzel utat mutatva számodra a lehető legpraktikusabb darab kiválasztásához.

Milyen biciklis táskát válasszak magamnak? I. rész
05
Aug

Miért annyira hasznos a kerékpáros táska? Mert bármikor és bárhová is induljunk útra biciklivel, szinte biztos, hogy nélkülözhetetlen lesz egy praktikus darab, amibe kényelmesen belepakolhatjuk az éppen szükséges holmijainkat. De mégis honnan tudjuk milyen táskára van szükségünk?