Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövess minket a Facebookon

Értékeléseink

Fogyasztóbarát webáruház

Fogyasztóbarát webáruház

Blog

Az igazi bringás kaland a komfortzónán túl kezdődik
09
Máj

A kerékpárral való túrázás több, mint pusztán egy egyszerű tekerés. Ez egy kaland, amely lehetővé teszi számunkra, hogy saját tempónkban fedezzük fel a természet csodáit. Azonban ennek a csodának a megtapasztalásához el kell hagynunk a komfortzónánkat, hogy képesek legyünk legyőzni az olykor kihívásokkal teli pillanatokat. Mire is gondolunk pontosan? Nézzük!

Hasznos kerékpáros felszerelések a mindennapos bringázáshoz
25
Ápr

kerékpározás egy nagyszerű tevékenység, amely a testet és a lelket is felpezsdíti. Azonban, ha rendszeresen biciklizel, fontos, hogy megfelelő felszerelésekkel legyél ellátva te és a bringád is. Nézzük is, hogy melyek ezek!

Milyen kerékpárt válasszunk munkába járáshoz?
11
Ápr

A bringával való munkába járással hozzájárulhatunk egészségünk megőrzéséhez, a légszennyezettség csökkentéséhez, és megoldást jelenthet a reggeli dugók elkerülésére. Nézzük is meg, hogy milyen bicikli típusok között érdemes válogatni.

Melyek a kerékpár kötelező tartozékai?
21
Márc

Visszavonhatatlanul beköszöntött a tavasz és vele a bringa szezon. A kerékpár karbantartása mellett, gondoskodnunk kell a KöHÉM rendelet által előírt kötelező kerékpáros tartozékokról is. Nézzük melyek ezek!

Készüljünk a bringaszezonra!
07
Márc

Itt a tavasz, elő a bringákkal! Poroljuk le és készítsük fel őket a kerékpáros szezonra! Mielőtt újra útra kelnénk velük, nagyon fontos a biciklik alapos átvizsgálása. A legjobb, ha mindezt egy szakemberre bízzuk, azonban ha kifejezetten magunk szeretnénk elvégezni a munkát, a kövezhető néhány alapvető dologra mindenképpen figyeljünk oda.

Milyen előnyeit élvezhetjük az e-rollereknek?
22
Febr

A városi közlekedés talán sosem volt még ilyen izgalmas és stílusos, mint az elektromos rollerekkel, ráadásul az egyik leghatékonyabb közlekedési eszköznek számítanak. Nézzük meg milyen előnyeit élvezhetjük, amelyekkel valódi élményt nyújthat számunkra is a mindennapos közlekedésben!

Miért válaszd az UrbanLegend e-roller szervizét?
08
Febr

Az elektromos rollerek használata a fenntarthatóság és kényelem jegyében rendkívül népszerű közlekedési eszközzé vált napjainkra. Ahhoz azonban, hogy mindig a legmagasabb teljesítményt nyújtsa számodra a hétköznapokban szükséges a rendszeres karbantartása. Ha Te is az e-rollerek használói közé tartozol, akkor mai cikkünk Neked szól!

Hogyan maradjunk fittek karácsonykor is?
21
Dec

Egy kis biciklizés a két ünnep között Neked is segíthet, hogy megőrizd a formádat az új évre is, így kellemes hangulatban és bűntudat nélkül élvezheted az ünnepi fogásokat és majszolhatod a bejglit szeretteid körében.