Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kövess minket a Facebookon

Értékeléseink

Fogyasztóbarát webáruház

Fogyasztóbarát webáruház

Kerékpár szerviz

Az Urban Legend Kerékpárbolt Szeged legnagyobb és leggyorsabb négy állásos kerékpár szervizével rendelkezik. Hirtelen meghibásodás esetén gyorsszervizünk áll rendelkezésedre, ahol defekteket és hasonló meghibásodásokat nagyon rövid határidővel vállaljuk. Üzletünkben minden, a javításhoz szükséges alkatrész, kiegészítő rendelkezésre áll, így nem kell heteket várnod, hogy bringád elkészüljön!

Hogyan jutsz el hozzánk?

Útvonaltervezéshez kattints az alábbi gombra!

Útvonaltervezés

 

Új kerékpárokra vonatkozó szerviz költségek:

 

Nálunk vásárolt Kerékpár üzembe-helyezése: 24"-29": 7000 Ft , 12"-20": 4000 Ft , Tandem, Pedelec, 3kerekű , Országúti/Gravel : 10 000 Ft ,  Eletromos Robogó: 20 000 Ft

Gyártó által előírt kötelező felülvizsgálatok díja ( 2 hónapos, 1 éves):  5000 Ft

 

 

A gyorsabb javítás érdekében kérj időpontot telefonon a +36-30/903-2310-es telefonszámon!

Kerékpárunk megfelelő karbantartása rendkívül fontos és elengedhetetlen, főleg azok számára, akik heti szinten használják bringájukat. Éves szinten legalább egyszer érdemes általános szervizt végezni a kerékpáron, még ha nem is tapasztalunk semmilyen hibát, hiszen az ellenőrzéssel elkerülhető egy váratlan meghibásodás.

Nagyobb, előre látható javítás, karbantartás és garanciális vizsgálat esetén a kerékpáros szezon alatt (márciustól-szeptemberig) telefonos vagy személyes időpontegyeztetést követően tudunk javítást vállalni. Ehhez hívd a +36-30/903-2310-es vagy a +36-62/738-489-es telefonszámot vagy gyere el személyesen üzletünkbe. A téli szezonban (októbertől-februárig) akár 24 órán belül elvégezzük a javításokat, ebben az időszakban kisebb javítások kapcsán nem kell bejelentkezni, komplikáltabb eseteket kérjük jelezd előre telefonon!

A javítás idejére előre bejelentkezett ügyfeleinknek, maximum két napra cserekerékpárt biztosítunk, amennyiben a szerviz költsége meghaladja a 10.000 Ft-ot.

Az üzletünkben megvásárolt kiegészítők nagy részét azonnal felszereljük a kerékpárodra. (nyereg, markolat, kulacstartó, stb.)

Kerékpár szerviz

Ingyenes szerviz szolgáltatásaink

  • lánc olajozás
  • gumi fújás
  • állapotfelmérés
  • tanácsadás

Fizetési eszközök

  • Készpénz
  • bankkártya
  • SZÉP kártya