Kövess minket a Facebookon

Értékeléseink

Fogyasztóbarát webáruház

Fogyasztóbarát webáruház

Blog

Futóbicikli, a lurkók nagy kedvence

2021.05.27 09:00
Futóbicikli, a lurkók nagy kedvence

A te gyermeked is kinőtte már a kismotort, a gyerek biciklihez viszont még túl kicsi? Mi tudjuk a megoldást! Szerezz be a lurkónak egy futóbiciklit!A legjobb döntés, hiszen az egyik legkiválóbb készség és képesség fejlesztő játék, továbbá ha a szeretnéd, hogy csemetéd minél többet tartózkodjon a szabad levegőn a tanulóbicikli vásárlása remek alternatívája lehet a kinti kalandoknak.

A futóbiciklik már körülbelül 2 éves kortól használhatóak. A bringa kiválasztásnál a legfontosabb szempontok a minőség és a biztonság legyen! Alaposan vizsgáljuk át a megvásárolandó bicajt, még véletlenül se legyen rajta éles, kiálló alkatrész, amellyel a csöppségek megsérthetik magukat. Nagyon fontos a váz anyaga, amelynek bizony ki kell bírnia a gyermekek részéről gyakran előforduló durvább bánásmódot is. Figyeljünk oda a súlyára, legyen könnyű, hogy a legkisebbek is komfortosan tudják használni. Lehetőleg akkora méretű futóbiciklit válasszunk, hogy a gyermekek a lábaik segítségével bármikor meg tudjanak támaszkodni stabilan a talajon. Minden gyerkőc a saját, egyéni tempójában tanulja meg az egyensúlyozást, és ami az egészben a legjobb, hogy mindezt élvezettel teli önfeledt szórakozással teszi, mindenféle szorongás nélkül. Emelett a futóbiciklin kiválóan ráéreznek a megfelelő haladási sebességre, megtanulják az úton lévő gödröket ügyesen kikerülni, a lejtőknél, illetve emelkedőknél pedig az eltérő dőlésszögek és erőkifejtések használatát. Így amikor eljön az ideje, a futóbiciklizésben rutinos gyerekek, a pedálos kétkerekű kerékpárral már egy kis gyakorlás után képesek lesznek ügyesen és biztonságosan bicajozni.

Mindent összegezve, a futóbicikli használata remek szórakozást nyújt a kicsiknek, miközben megtanulnak egyensúlyozni és alaposan megdolgoztatják izmaikat is. Ha szeretnéd meglepni csemetédet egy menő modellel válassz az Urbanlegend.hu webáruház széles kínálatából!