Vissza

Szerviz

Szerviz

Hogyan jutsz el hozzánk? Útvonalterv (MAP) 

Szervízidőpont igénylése telefonon: HÍVÁS (CALL)

Kerékpárunk megfelelő karban tartása rendkívül fontos és elengedhetetlen, főleg azok számára, akik heti szinten használják bringájukat. Éves szinten legalább egyszer érdemes általános szervizt végezni a kerékpáron, még ha nem is tapasztalunk semmilyen hibát, hiszen az ellenőrzéssel elkerülhető egy váratlan meghibásodás.

Az Urban Legend Kerékpárbolt Szeged legnagyobb és leggyorsabb négy állásos kerékpár szervizével rendelkezik. Hirtelen meghibásodás esetén gyorsszervizünk áll rendelkezésedre, ahol defekteket és hasonló meghibásodásokat nagyon rövid határidővel vállaljuk. Üzletünkben minden, a javításhoz szükséges alkatrész, kiegészítő rendelkezésre áll, így nem kell heteket várnod, hogy bringád elkészüljön!

Nagyobb, előre látható javítás, karbantartás és garanciális vizsgálat esetén a kerékpáros szezon alatt (márciustól-szeptemberig) telefonos vagy személyes időpontegyeztetést követően tudunk javítást vállalni. Ehhez hívd a +36 30/903-2310 vagy a +36 62/738-489 telefonszámot vagy gyere el személyesen üzletünkbe.
A téli szezonban (októbertől-februárig) akár 24 órán belül elvégezzük a javításokat, ebben az időszakban kisebb javítások kapcsán nem kell bejelentkezni, komplikáltabb eseteket kérjük jelezd előre telefonon!

A javítás idejére előre bejelentkezett ügyfeleinknek, maximum két napra cserekerékpárt biztosítunk, amennyiben a szerviz költsége meghaladja a 10.000 Ft-ot.

Az üzletünkben megvásárolt kiegészítők nagy részét ingyen, azonnal felszereljük a kerékpárodra (nyereg, markolat, kulacstartó, stb.).

Ingyenes szerviz szolgáltatásaink: lánc olajozás, gumi fújás, állapotfelmérés, tanácsadás.

Fizetési eszközök: Készpénz, bankkártya, Szépkártya (Szabadidő Zseb).

 

 

2017. Február 28.